Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Responsive Advertisement

35 anys després… Txernòbil mai més!

Acció a Alacant en commemoració de l’accident nuclear de Txernòbil

Ecologistes en Acció reivindica la necessitat de tancar la central de Cofrents per a evitar una nova catàstrofe nuclear.

Dissabte passat, membres d’Ecologistes en Acció del País Valencià han commemorat amb una acció de denúncia a Alacant el greu accident nuclear de Txernòbil, este dilluns 26 d’abril fa 35 anys. acte en què hem llegit un manifest.
En l’acte realitzat, el grup d’activistes ha reivindicat la imperiosa necessitat de tancar la central nuclear de Cofrents, a la comarca valenciana de la Vall d’Aiora. I és que Cofrents podria esdevenir un altre Txernòbil en qualsevol moment. Eixe és el missatge que Ecologistes en Acció ha volgut transmetre amb un joc de pancartes mitjançant el qual la paraula «TXERNÒBIL» anava transformant-se en la paraula «COFRENTS». Però, malauradament, Txernòbil i Cofrents no comparteixen només lletres, sinó una lamentable realitat que s’ha exposat i denunciat en el manifiest que s’ha llegit per a finalitzar l’acció.

L’acte ha tingut lloc davant de la Subdelegació del Govern per a expressar el rebuig absolut de l’organització ecologista cap a l’actitud irresponsable del govern, que a finals de març va renovar la llicència d’explotació de la central de Cofrents fins al 2030.

Acción en Alicante en conmemoración del accidente nuclear de Chernóbil

Ecologistes en Acció reivindica la necesidad de cerrar la central de Cofrentes para evitar una nueva catástrofe nuclear.

El pasado sábado, miembros de Ecologistes en Acció del País Valencià han conmemorado con una acción de denuncia en Alicante el grave accidente nuclear de Chernóbil, del cual este lunes 26 de abril se cumplen 35 años, En el acto realizado, el grupo de activistas ha reivindicado la imperiosa necesidad de cerrar la central nuclear de Cofrentes, en la comarca valenciana del Valle de Ayora. Y es que Cofrentes podría devenir otro Chernóbil en cualquier momento.

Ese es el mensaje que Ecologistes en Acció ha querido transmitir a través de un juego de pancartas mediante el cual la palabra «CHERNÓBIL» se iba transformando en la palabra «COFRENTES». Pero, desgraciadamente, Chernóbil y Cofrentes no comparten solo letras, sino una lamentable realidad que ha sido expuesta y denunciada en el manifiesto que se ha leído para concluir la acción.

El acto ha tenido lugar frente a la Subdelegación del Gobierno para expresar el profundo rechazo de la organización ecologista hacia la actitud irresponsable del gobierno, que renovó a finales de marzo la licencia de explotación de la central de Cofrentes hasta el 2030.

La entrada 35 anys després… Txernòbil mai més! aparece primero en Ecologistas en Acción.

Enregistrer un commentaire

0 Commentaires