Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Responsive Advertisement

Presentem el vídeo “Pel nostre tren, pel nostre futur”

Presentem aquest vídeo, realitzat per Jordi Arques per a la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció a partir de les il·lustracions de Rosanna Crespo i els textos de l’exposició «És l’hora del tren».

 

Un tren en bones condicions és un mitjà de transport ecològic, segur, còmode, accessible i respectuós amb les terres que travessa. La millora del tren Alcoi-Xàtiva-València és vital per al futur de les poblacions de l’Alcoià, el Comtat i la Vall d’Albaida que compartim la línia.

A més de les activitats reivindicatives que periòdicament duem a terme per tal d’exigir a les diferents administracions implicades les inversions necessàries per a aquesta infraestructura, volem transmetre de manera positiva al conjunt de la població de les comarques que travessa la línia la importància del tren des dels punts de vista social i ambiental.

Amb aquest objectiu, en 2021 vam elaborar un calendari amb il·lustracions de Rosanna Crespo i textos que exposen les possibilitats del tren com a mitjà de transport al lloc de treball o al centre d’estudis, com a instrument per a planificar excursions als espais naturals que travessa el traçat de la línia, les possibilitats d’accessibilitat d’aquest mitjà de transport, el tren com a espai de sociabilitat, etc.

Posteriorment hem elaborat una exposició i un fullet amb aquest material, i ara presentem aquest vídeo.

  • Proposa a la teua associació o al teu centre que sol·liciten l’exposició.
  • Podeu demanar-nos-la mitjançant aquest formulari.

La entrada Presentem el vídeo “Pel nostre tren, pel nostre futur” aparece primero en Ecologistas en Acción.

Enregistrer un commentaire

0 Commentaires