Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Responsive Advertisement

Crida massiva a mobilitzar-se contra la celebració de The District el dimecres 20

  • Entitats i col·lectius socials han presentat un manifest de rebuig contra la celebració de The District.

Entitats i col·lectius del moviment per l’habitatge, el moviment ecologista i en defensa del territori i els moviments socials i sindicals de Catalunya, entre les quals Ecologistes en Acció de Catalunya, hem fet una crida a mobilitzar-nos el 20 de setembre davant la celebració de The District.

Ho han fet en una roda de premsa, el dijous 14 de setembre, davant l’espai de La Fira de Barcelona, a Plaça Espanya, on fa tot just un any, les mobilitzacions de rebuig van aconseguir interrompre la inauguració de la primera edició de The District.

A la roda de premsa han intervingut Sergi Barrios, parlant en nom del moviment habitatge de Catalunya; Abdoulaye Seck (Papalaye), del Sindicat de manters i Daniel Pardo, portaveu de Zeroport. Tots tres han fet una crítica a les conseqüències que The District, els macroprojectes especulatius i el model econòmic que es promou amb la complicitat d’administracions públiques i responsables polítiques, tenen sobre la vida de la gran majoria social i sobre el nostre territori.

També han fet una crida a mobilitzar-se contra The District el proper dimecres 20 de setembre a les 8:30 a la parada de ferrocarrils Europa Fira, per tal d’anar a les portes de les instal·lacions on es celebrarà el congrés internacional de fons d’inversió.

A continuació, us compartim el manifest:

 

La entrada Crida massiva a mobilitzar-se contra la celebració de The District el dimecres 20 aparece primero en Ecologistas en Acción.

Enregistrer un commentaire

0 Commentaires